//TAKE MY HEART ">
....Salah Aku ke??...
Tuesday, September 14, 2010 @ 10:44 PM | 0 Comment [s]

..dulu ak ade kwan,name dia...hm xperlu la ak mention kt cni...ksian dia..
dulu dia slalu msg ak,wak2 skol dlu,kire dia kwan baik aku r...dia laki...ak xsuke pon kt dia sbnrnyer,tp ntah la..hati ak ni skit ckit r...kdg2 kalu ak bosan ak msg r dia,n dia pon same,hmpir tiap hri r kitowng msg,blik skol tu mst ade la dia anta msg kat ak...mcm ak kate ak xde perasaan pon kt dia...
.....pas hbs spm,n dia msok tmpt study ntk mereka yg agak pndi r,ak plak duk unikl je pon amek dip...apela sngt...pastu ak ade la bg msg kt dia,slalu jugak,tp xpnh berblas...mule2 ak ok jer,mgkin dia sbuk kot..ak anta ag,tp kalu dia reply pon ckp sepatah dua jer....smpi hati dia an??ak menangis,apesal dia wt ak cm2...bodoh sngt ke ak??smpi xlyan ak...
....dri hari ke hari,ak bg lg msg kt dia,tp sume tu hampa,bzir kdt akje,kalu ak kol pon
ckp ckit je,ak yg kne mule,kalu x snyp la kitowg...pas2 ak mlas sngt nk msg dia,nmpk mcm ak ni terhegeh2 kt dia,ohhh..tu bkn aku...tp otai2 ak pon,ak pompuan gak,terasa kowt dia wt ak cm2...
...kalu cti sem ke ap ke,ak bg msg kt dia,tp xpnh nk reply jgk,pdahal wak2 cti kot,kdg2 dia reply cme 4 ptah kite tny 1 patah je dia jwb...Betapa sakitnyer hti ak...mane pg kwan ak yg dulu..ak nk kwan ak yg dulu...
...ade yg kate dia dh ade awek,ntah r skandal kot...ak xksh pon dia ade kapel,cme ak touching jer,at least gtau ak,ak xmrah pon,bknnyer ak nk g serang pompuan tu..hah,ntah la ak yg touching lbih an..tp ak ade hak an,ye r slalu msg2 pas uh dia tnggl ak cm2 je...sape xtrase weh,ko tgk ak otai pon dalaman ak hti pompuan,ak mengis ko tau,ko xpnah tau kan???....
...ko xpnah amek tau psal ak,perasaan ak,ak syg pershbtan kite tu,tp apsal ko dh hncurkan dia,ko xpnah cntct ak selagi ak xcntct ko,ble ak kol,ko kate ak yg sombong,salah ak ke sume tu??salah ak??..hah ok sume slah ak,ko la yg btol an...skunk kitorg dh xcntct pon,ak hidup ak,dia hdup dia...ak sentiasa doakan dia bhagia wlopun ak yg nerana...ak xreka pon citer ni,memg jd kat ak...sbb tu skunk ak xnk rapat gler2 ngn sape2,yg akhirnya ak yg merana,ak tau sape ak n ak tau di mana thap ak...kpd kwan ak tu,jgn lupekan bile ko nk kwin t,skurgnyer ajakla ak...huhuu...thanks jd kwan baik ak wlupon hnya sementara..


Older Post | Newer Post

Hye. Leave your footstep at my Shoutbox. I'm not a famous blogger. So please keep all story here as a secret. Thanks for visiting my blog.


Story About Stuff Links


This template was created by FaqihahHusni. Best view in Google Chrome only.
Fully reedit by Fatin Syamimi.
Thanks

This template was created by FaqihahHusni. Please inform me if I use your artwork but I did'nt mention your name. Reedit by
Fatin Syamimi