//TAKE MY HEART ">
...tentang aKu..
Tuesday, September 14, 2010 @ 4:56 AM | 0 Comment [s]

...ai,ni first time ak wat blog...huhuhuh.....saje xde keje an...pepun selamat hari raya kt korang yg sudi bce blog aku,kalu xsudi nk wt cne,ak xksah pn...Firstly,aku nk cite psal dri ak...nama ak Fatin Syamimi Bt zakariya,aku xckup ag 19,18 bape bln ntah...ak study kat Unikl Micet,n amek diploma Kejuruteraan Kimia(pemakanan)....ak lahir 4 november,lmbt kan????nk wt cne,ayah ak slah bajet...hhahaha....aku jnis yg relax,ak xsuke pkir rumit sngt stu bnda tu,kalu ak xlrat nk pkir,ak tidur je trus...hahahhah...k ni dlu,t ak cite ag....

...ok,ak smbung blik,hehehe....hm pe ag kowng nk tau??xpe la ak cte je wlopun kowg xtnye,ak ade kwan bek,name dia Siti Farah...ak syg gler kt dia,kalu dia xde ak xtau nk cite poblm ak kt sape...bknnyer ak xsuke cter kt adik beradik ak,cme kdg2 kne la ade gak kwan,coz ade setgh prkara kite kne kongsi ngn kwan...dia je yg aku pcaye,bknnyer ak xcaye kt kwan ak yg len,tp dh farah yg ak jmpe dlu...hahhaa...tp ak syg jgk kt kwan ak yg len...

..skunk ni ak dok umah sewa kt taman naning,kt simpang empat,melaka....umah kos rendh,tp bleh la gak ak hidup kt ctu,bez dok ctu,pg2 bapak segala sjuk..ade stu mlam tu sejuk gler n ade housemate ak name Intan ckap,"ade salji trun naning ke?"hahha,dia ckp coz ak tdur pki sweater...ak pon xtau awat sejuk sngt mlam tu..2 je la ak nk citer,ak xtau nk cter ap,kalu jmpe ak taula nk sembg ape...k salam....


| Newer Post

Hye. Leave your footstep at my Shoutbox. I'm not a famous blogger. So please keep all story here as a secret. Thanks for visiting my blog.


Story About Stuff Links


This template was created by FaqihahHusni. Best view in Google Chrome only.
Fully reedit by Fatin Syamimi.
Thanks

This template was created by FaqihahHusni. Please inform me if I use your artwork but I did'nt mention your name. Reedit by
Fatin Syamimi