//TAKE MY HEART ">
...Aku pernah Jatuh...
Monday, January 24, 2011 @ 1:52 AM | 0 Comment [s]

  1.  AKU PERNAH JATUH kerusi wak2 sekolah menengah dulu,bkn ak yg cuai,tp kwan ak yg tarik kerusi uh,dia ckp dia nk maen2 ngan ak tp xsngka dia xsempt nk tolak blik kerusi tu,dan ak pndang dia n hanya mencarut di dlm hati..ak xkan pernah mencarut di dpn org,,,hahahah
  2. AKU PERNAH JATUH cinta,ahahhaha...tipu la an kalau xpernah jatuh cinta,ak jatuh cinta wak2 f4 beb,tp ak senyap jer xnak la dikatakan perigi mencari timba,ak hnya berdiam dri je...n wak2 f5 rahsia ak terbongkar beb,xtau nk letak muke kt mana...adoi...
  3. AKU PERNAH JATUHkan pasu,n ble sume org sbuk tany sape bg jatuhkan pasu tu ak relax jer,hahahha....snyp sudh,xyah nk wat takut sngt....bkannyer ade cctv pon..kalau ade trpaksa ah mengaku...
  4. AKU PERNAH JATUH bile ak tgk result PMR ak yang xmemberangsangkan,oh gugur air mata aku,bile tgk kwan2 msuk mrsm,integrasi,ak ni skolah biase jer,tp mama ak kata belajar tempat mana pon same jer,yg penting diri uh kne rajin,amek kene skali kat batang hidung ak coz ak ni pemals...hahahh
korang pernah JATUH????..:))


Older Post | Newer Post

Hye. Leave your footstep at my Shoutbox. I'm not a famous blogger. So please keep all story here as a secret. Thanks for visiting my blog.


Story About Stuff Links


This template was created by FaqihahHusni. Best view in Google Chrome only.
Fully reedit by Fatin Syamimi.
Thanks

This template was created by FaqihahHusni. Please inform me if I use your artwork but I did'nt mention your name. Reedit by
Fatin Syamimi