//TAKE MY HEART ">
...New Header...
Friday, February 25, 2011 @ 11:47 PM | 0 Comment [s]

...hahhhahah,cantik tak SI TIMUN punya header,mstla xcantik kan???hahha...Disebabkan blog aku sebelum ni terlalu bosan,aku dengan bangganya menyuruh adik aku tukarkan header tu,dia lagi pandai dari aku bab2 blog ni,aku xde masa,maklumla sibuk dengan kehidupan mahasiswi.Lagipun Internet kat Micet lambat ya amat...Aku pun xberapa reti nk corak2 kan header tu,tp tu je idea aku,n disebabkan aku suka makan TIMUN,aku pun ok la...hahhah....


ni adik aku,thanks tie...saranghae..


Older Post | Newer Post

Hye. Leave your footstep at my Shoutbox. I'm not a famous blogger. So please keep all story here as a secret. Thanks for visiting my blog.


Story About Stuff Links


This template was created by FaqihahHusni. Best view in Google Chrome only.
Fully reedit by Fatin Syamimi.
Thanks

This template was created by FaqihahHusni. Please inform me if I use your artwork but I did'nt mention your name. Reedit by
Fatin Syamimi