//TAKE MY HEART ">
Interview
Wednesday, April 6, 2011 @ 5:32 AM | 0 Comment [s]

...oh no,sila tenangkan hati saya...13 MAC ni saya ada interview,ni semua subjek technical communication punya pasal.Ce fikir saya nak mencarut apa 15 minit dalam tu,adoi...runsing saya fikir..saya ni kalau takut,bersepah kaki saya,tau ke bersepah tu apa???menggeletar la giler,hahahaahah....oh saya tak dapat nak bayangkan betapa ketarnya saya..saya pernah pergi interview sebelum ni dgn kerajaan tapi tak tahula kenapa saya lagi takut yang ni,adoiii!!!!..tolong2,ase nak terkencing dah ni..hahah...


nyet..nyet..nyet


Older Post | Newer Post

Hye. Leave your footstep at my Shoutbox. I'm not a famous blogger. So please keep all story here as a secret. Thanks for visiting my blog.


Story About Stuff Links


This template was created by FaqihahHusni. Best view in Google Chrome only.
Fully reedit by Fatin Syamimi.
Thanks

This template was created by FaqihahHusni. Please inform me if I use your artwork but I did'nt mention your name. Reedit by
Fatin Syamimi