//TAKE MY HEART ">
.Buka Puasa Bersama Mereka..
Tuesday, August 23, 2011 @ 9:46 PM | 0 Comment [s]

Pagi ini redup sahaja,niat di hati ingin menyambung tidur tapi melihat laptop sudah terbuka lantas tangan ku membuka lagu raya sambil membuat entry ni.Haish awat rasa macam skema sangat ni.Ok dalam 2 minggu lepas aku dan kawan-kawan aku pergi berbuka kat ayer keroh.Huh mimi,dah lama kau pergi baru nak tulis,dah basi dah pun cerita ni.Opss sori,akhir-akhir ni aku teramatlah sibuk dengan kelas dan sebagainya,lagipun seperti yang aku katakan dulu wifi di micet ni gelong sikit.Nak bukak facebook pon,takat keluar yang biru kat atas tu ja watpa,baik aku tutup.

Kitorang kuar dalam pukul 6,kira bajet boleh sampai Macd dalam nak dekat buka puasa dah.Tapi harapan ja,yela nak isi minyak lagi an,kat stesen minyak pon lama,maklumla stesen minyak baru macam2 la yang tak kena.Disebabkan dah masuk waktu berbuka,kitorang buka dengan air mineral dulu,satu botol kongsi 6 orang,wowww,kau ada??.Pastu masuk highway suma,n dalam perjalanan ada sebuah ambulans terbalik kat situ berlanggar dengan teksi,tak tahu siapa yang salah sebab waktu tu semua yang dalam ambuan dah dikeluarkan,bulu roma tegak kot waktu tu.Dan selepas aku baca berita,nurse yang mengiringi pesakit tu dah meninggal dunia.Al Fatihah.

ambulans2 Ambulans kemalangan di persimpangan MITC Melaka??Apa terjadi??

sumber dari google

Lepas berapa minit kitorang sampai la dekat Macd,agak penuh di situ,damn.Pastu kitorang tunggu la kejap bagi orang lain makan dulu.Lepas dah dapat tempat apa tunggu lagi ngap ah..






Lepas pergi makan,kitorang pergi bersuka ria di depan Macd,disebabkan masa yang amat terhad tak boleh pergi jauh-jauh,dekat ja.





Akhir kata,salam perantauan dari kami Pelajar Tahun Ketiga Universiti Of Malacca,Bandar Vendor,Malaysia





Older Post | Newer Post

Hye. Leave your footstep at my Shoutbox. I'm not a famous blogger. So please keep all story here as a secret. Thanks for visiting my blog.


Story About Stuff Links


This template was created by FaqihahHusni. Best view in Google Chrome only.
Fully reedit by Fatin Syamimi.
Thanks

This template was created by FaqihahHusni. Please inform me if I use your artwork but I did'nt mention your name. Reedit by
Fatin Syamimi