//TAKE MY HEART ">
Heart String
Sunday, September 25, 2011 @ 1:52 AM | 0 Comment [s]

Assalamualaikum semua,

Aku rasa macam dah lama tak update blog ni,kalau sarang labah boleh tumbuh dah lama dah tumbuh ha..hehehehe..Ok program hari ni adalah seperti biasa,iaitu kemas bilik dan buat apa yang patut di MICET tercinta ni.Sebenarnya aku baru je khatam drama korea HEART STRING.Bapak segala best weh,aku tak skip langsung cerita ni,lagu dia pun best la,sampaikan malam tadi lepas episod 10 aku laju-laju download OST cerita ni,sebab pukul 2-3 pagi la line wifi kat hostel ni laju,hehehhe...


Cerita dia lebih kurang macam ni la,Yong Hwa @ Lee Sin ni ada satu band nama The Stupid,awatla nama tu yang menjadi pilihan..ahaah,Dia ni suka dekat Professor dia,beza umur Lee Sin dengan Prof dia tu mak ai,12 tahun kot,so Prof dia taknakla kat dia an,dia memang frust gila la.Heroin dia Park Shin Hye @ Lee Gyu Won ni plak ahli kumpulan WindFlower,dia ni kira main alat2 muzik Tradisional Korea la.Dia ni suka dekat Lee Sin tapi an Lee Sin suka kat Prof dia,jadi dia macam frust jugak la sebab walaupun Prof tu dah tak nak kat Lee Sin dia nak jugak sampai satu masa tu,Lee Gyu Won cakap dia akan lupa kan Lee Sin tu..Nak tau apa jadi seterusnya dan konflik-konflik yang lain,sila lah tengok,penat tau aku tengok sampai habis..heheehhe






ala,comelnya..heeh


ni waktu diorang pergi beli tembikai..heheh


laki baju merah tu director diorang,ni semua kes jelez ni..


oh maaf!!!


diorang ada kapel punya keychain,kau ada???hahahah


Older Post | Newer Post

Hye. Leave your footstep at my Shoutbox. I'm not a famous blogger. So please keep all story here as a secret. Thanks for visiting my blog.


Story About Stuff Links


This template was created by FaqihahHusni. Best view in Google Chrome only.
Fully reedit by Fatin Syamimi.
Thanks

This template was created by FaqihahHusni. Please inform me if I use your artwork but I did'nt mention your name. Reedit by
Fatin Syamimi