//TAKE MY HEART ">
..Food Innovation Day...
Friday, October 14, 2011 @ 8:26 AM | 0 Comment [s]

Assalamualaikum semua,

Hari ni hari khamis esok hari jumaat,Jangan gtau sape2 tau esok hari jumaat..Gila ke apa aku ni??hhahha...Lama tak jumpa korang,macam mana hidup???harap ok jer kalau tak ok meh cite kat aku meh..hahahha...ok hari ni dekat MICET ada buat Food Innovation Day.Program ini macam kena buat satu produk makanan yang takde lagi dalam pasaran kat Malaysia ni.Kumpulan aku buat WANTAN BLACK PEPPER CHEESE INSTANT dan alhamdulillah kumpulan kitowang dapat no 3.Thanks kepada ahli kumpulan, Mynor,Abi n Sura.Group kita menang wehhhhh...hehhehe..

Tempat kedua yang menang,kumpulan yang buat Biskut Mangga,tapi ada nama yang diorang letak tapi aku lupa.Tahniah yer korang.Pemenang pertama adalah Pumpkin Jam.Ha korang pernah rasa???? xpernahkan..hhhehe..Tahniah bella,ecah n Intan..korang memang terbaik la..Jom kita layan gambar yang sempat diambil..hehehhe...










Older Post | Newer Post

Hye. Leave your footstep at my Shoutbox. I'm not a famous blogger. So please keep all story here as a secret. Thanks for visiting my blog.


Story About Stuff Links


This template was created by FaqihahHusni. Best view in Google Chrome only.
Fully reedit by Fatin Syamimi.
Thanks

This template was created by FaqihahHusni. Please inform me if I use your artwork but I did'nt mention your name. Reedit by
Fatin Syamimi